Laat uitvaarten Leven

 

Het leven omarmen en koesteren wat ons wordt meegegeven. Afscheid nemen met een lach en een traan. Stilstaan bij verdriet en ongeloof en tegelijkertijd de mooie en fijne herinneringen aanhalen en vasthouden. 

Iedereen verdient een afscheid zoals hij of zij is.

Alles is bespreekbaar, want afscheid is onderdeel van het leven, dat mag er zijn, hoe moeilijk dat ook is.

Ik ben er voor u voor, tijdens en na de uitvaart en denk mee tot in het kleinste detail. Bij mij kunt u uzelf zijn en ik sta dag en nacht voor u klaar.

 

Evelien Ligthart

Uw uitvaartverzorgster

 

E-mail: info@evelienuitvaartverzorging.nl

Tel: regio Rotterdam e.o. 010 2236215

Tel: regio Nissewaard e.o. 0181 657360

 

Traditioneel

 

 Iedereen verdient een eerbetoon en een waardig afscheid. Uitvaart etiquette staan bij mij hoog in het vaandel op het moment dat u kiest voor een traditionele, dan wel klassieke uitvaart. Een uitvaart zoals het hoort, volgens traditie en religie. 

Het is een sfeerbeeld wat langzaam kleiner wordt binnen onze uitvaartcultuur, maar die ik graag in ere houd.

Eigentijds

 

Aan een uitvaart mag u tegenwoordig helemaal zelf invulling geven. Op alle vlakken is een vrije keus. Het mag worden vormgegeven zoals u wilt en ik help daar graag bij met het meedenken en aandragen van mogelijkheden. Zo zijn er vele opties voor locaties en sferen. We zitten niet meer vast aan een uitvaartcentrum of aula.

Heel intiem of juist extravagant, het is aan uw eigen beleving.

 

Kind & Gezin

 

Met veel kleur en ondersteunende materialen begeleid ik kinderen bij wat doodgaan is, wat er allemaal bij komt kijken en wat er nou precies wel en niet mag en hoort tijdens een uitvaart. Die doe ik via een belevingsgerichte benadering. Ik ondersteun kind, gezin en scholen bij de rouw die er op dat moment is. Ook houd ik rekening met de verlieservaringen die er wellicht al zijn en de emoties die daarbij opgeroepen kunnen worden.